Pranzo Fest & Catering

Lunch

14/1
Korv Stroganoff med syrad grädde

15/1
Fish and chips med hemlagad remoulad

16/1
Bullens pannbiff med stekt lök och skysås

17/1
Rimmad oxbringa med vichymorötter och pepparrotssås

18/1
Halv, grillad kyckling med gelé, pressgurka och gräddsås


Måndag 21/1
Stekt fläsk med löksås

Tisdag 22/1
Smörstekt spättfilé med riven pepparrot, skirat smör och citron

Onsdag 23/1
Kålpudding med skysås och lingon

Torsdag 24/1
Skånsk kalops med rödbetor

Fredag 25/1
Helstekt kotlett med glacerad syltlök och bearnaisesås



 

Öppettider

Mån-Fre 11:30-01:00
Lör 12:00-01:00
Sön 13:00-22:00


lunch

ÖPPETTIDER

Mån-Fre 11.30-01.00
Lör 12.00-01.00
Sön 13.00-22.00