Pranzo Fest & Catering

Lunch

Mån 10/2
Korv Stroganoff med creme fraiche

Tis 11/2
Smörstekt spättfilé med sparris och champinjonsås

Ons 12/2
Dansk femöring med inlagd gurka och sky

Tor 13/2
Revben med rödlöksmarmelad och skysås

Fre 14/2
Kycklingfilé med Cafe de Paris-smör och timjanstekt potatis



Mån 17/2
Isterband med stuvad potatis rödbetor och senap

Tisdag  18/2
Bullens fiskgryta med baugette och aioli

Onsdag  19/2
Kålpudding med skysås och lingon serveras med kokt potatis

Torsdag  20/2
Beuf bourguignon med saltgurka och potatispure

Fredag  21/2
Fläskschnitzel med skogssvampsås och svartvinbärsgele



Måndag  24/2
Panerat fläsk med löksås och rårörda lingon

Tisdag  25/2
Friterad kummelfile med skagenröra och citron samt kokt potatis

Onsdag  26/2
Kalvfärsbiff med grönpepparsås serveras med sauterad paprika

Torsdag  27/2
Biff stroganoff med creme fraiche och potatispure

Fredag  28/2
Fläsknoissette Piccata milanese med tomatgräddsås och ris




105 kr

Öppettider

Mån-Fre 11:30-01:00
Lör 12:00-01:00
Sön 13:00-22:00


lunch

ÖPPETTIDER

Mån-Fre 11.30-01.00
Lör 12.00-01.00
Sön 13.00-22.00