Pranzo Fest & Catering

Lunch



Måndag 18/3 
Stekt fläsk med löksås 

Tisdag 19/3
Ugnsbakad lax med räkor och hummersås 

Onsdag 20/3
Dansk femöring med stekt ägg och skysås

Torsdag 21/3
Fläsksauté med champinjoner och syltlök

Fredag 22/3
Glacerade revben med rödlöksmarmelad och skysås


Måndag 25/3
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Tisdag 26/3
Stekt sill med skirat smör, lingon och potatismos

Onsdag 27/3
Biff Lindström med stekt potatis och kryddsmör

Torsdag 28/3
Skånsk kalops med rödbetor

Fredag 29/3
Halv, grillad kyckling med gräddsås, gelé och pressgurka


Måndag 1/4
Småländska isterband med Gyllenhammarpotatis och rödbetor

Tisdag 2/4
Ugnsbakad lax med dillsås och gröna ärtor

Onsdag 3/4
Kålpudding med skysås och lingon

Torsdag 4/4
Biff stroganoff med syrad grädde

Fredag 5/4
Schnitzel med jägarsås och gelé

 

Öppettider

Mån-Fre 11:30-01:00
Lör 12:00-01:00
Sön 13:00-22:00


lunch

ÖPPETTIDER

Mån-Fre 11.30-01.00
Lör 12.00-01.00
Sön 13.00-22.00