Pranzo Fest & Catering

 


Har du sett vår fina ljuslykta från Majas cottage? Den går att köpa här och nu för 110kr. 10% går till Barncancerfonden.


Då appen har slutat att fungera ber vi er att följa oss på Facebook,
Restaurang Bullen Malmö, eller Instagram bullen_tva_krogareVi kan nu stolt presentera att vi har egen import av vårt Tjeckiska klosteröl!

På klostret Zeliv, med anor från 1200-talet, i den tjeckiska regionen Vysocina bryggs det öl. Klostret är det sista klostret i Tjeckien som själva äger sitt bryggeri. Bryggmästare Jiri Kratochvil, med förflutet hos Bernard, är ansvarig för produktionen och alla ölsorter namnges efter tidigare abbotar på klostret. All öl är ofiltrerad, opastöriserad och de lagras i 30-60 dagar. Vi har idag sju olika sorters öl och vi är stolta att kunna presentera dessa: Hastal  ljus lager,  Falco mörk lager, Milo halvmörk lager, Godsalk ale Belgisk stil, Pacific Jack New England I.P.A. rågipa samt Vitus som är en specialöl efter ett grundrecept från år 1626, en ale som är kryddad med kvitten och malört samt Vanocni, en Imperial stout med chillikaraktär.

Prova 5 av våra tjeckiska klosteröl på en ölprovningsbricka för endast 125 kr.

Vi vill även tacka alla för er support
på bl.a. Tripadvisor
Tacktacktack

Vi håller whiskey-, vin-, öl- och avecprovningar i vår mysiga vinkällare.

För mer information ring och prata med Lasse
jultallrik

ÖPPETTIDER

Mån-Fre 11.30-01.00
Lör 12.00-01.00
Sön 13.00-22.00