Pranzo Fest & Catering

Varmrätter


Spenat- och svamplasagne med tomatgräddsås.
Serveras med Ruccola och färskriven parmesan.
Spinach and mushroom lasagne with creamy tomato sauce, rocket and fresh grated parmesan.
179 kr

Ost- och skinkfylld Schweizersnitzel med husets kryddsmör och rödvinssås
samt ugnsrostad potatis.
Cheese and ham filled schnitzel with spiced butter, red wine jus and roasted potatoes.
235 kr

Halstrad torskrygg med brynt smör och riven pepparrot.
Serveras med grön sparris och Västerbottengratinerad potatispuré.
Broiled cod loin with clarified butter and grated horseradish served with green asparagus
and potato purée gratinated with Västerbotten cheese.
245 kr

Grillad Angus Entrecôte med husets bearnaise. Serveras med krispiga parmesanfries och lökringar.
Grilled Angus ribeye with Bullens bearnaise sauce served with crispy parmesan fries
and deep-fried onion rings.
269 kr

Ugnsbakat lammracks med chimichurri och fetaostcreme.
Serveras med rödvinssky, rotfrukter och potatisterrine.
Oven baked rack of lamb with chimichurri and feta cheese creme.
Served with red wine jus, root vegetables and potato terrine.
265 kr

Griljerad grissida med senapsstuvad potatis och surkål samt himmarörd senap.
Grilled pork belly with stewed potatoes, saurkraut and home made mustard.
225 kr

Klassiker/Always at Bullen

Husets krämiga fisksoppa med lax, räkor, saffran och vitt vin. Serveras med bröd.
Creamy fish soup with salmon, shrimps, saffron and white wine. Served with bread.
178 kr

Kalvköttbullar med whiskeygräddsås, pressgurka, rårörda lingon och potatispuré.
Veal meatballs with whiskey cream sauce, pickled cucumber and lingonberries.
Served with mashed potatoes.
225 kr

Stekt, rimmat fläsk med löksås och kokt potatis.
Thin sliced pork belly with onion sauce and boiled potatoes.
185 kr

Kalvlever på Bullens vis.
Calf’s liver à la Bullen.

199 kr

 


ÖPPETTIDER

Mån-Fre 11.30-01.00
Lör 12.00-01.00
Sön 13.00-22.00